Motiváció

Motiváció

07:51 Blog Célok 3

Biztosan nálad is előjött már az a kérdés, hogy mi van akkor, amikor elmarad a tanulás és a végén teljesen érdektelenné válsz? Ilyenkor csak egy dolog segít: a motiváció. Nézzük meg hogyan!

 

 

 

 Mi ez?

Az, amikor nem csak kitalálod a célodat a tanulással, hanem elképzeled és át is érzed, hogy milyen az, amikor a kezedbe veszed a nyelvvizsgád. Ha kinyomtatsz egy képet és mellé írod a dátumot, akkor tedd olyan helyre, ahol ezeket mindig látod és ha ránézel, a jókedv fog el. Mindig kezdd így a napod és biztosan nagyobb kitartással fogod végigcsinálni a nehezebb időszakokat is!

 

 Akarat és kitartás

Erre is szükséged lesz, hiszen maga a motiváció még nem elég, ha nem csinálod a feladataidat szép sorjában. Ha olyan napjaid vannak, amikor nincs kedved semmihez, akkor jusson eszedbe a célod és legyen benned annyi akarat és kitartás, hogy azt mondod: végigcsinálom bármi áron!

Tehát a lényeg: CSINÁLNI, CSINÁLNI, CSINÁLNI!!!!

Te már belefogtál? Látod magad előtt a célt? Ha még nem, akkor először ülj le, gondold át az életed és a terveidet, aztán ha megvan miért tanulnál, akkor kezdj neki!

Sok sikert hozzá! 😉

 

3 hozzászólás

  1. […] ha az előzőekkel kész vagy, akkor nincs más hátra, mint hogy higgy benne! Ez a legfontosabb, ezen áll vagy bukik a dolog! Ha úgy látod, hogy az álmod elérhetetlen, […]

  2. […] ← Previous Next → […]

Comments are closed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com