Nyaralási túlélőcsomag

Nyaralási túlélőcsomag

Avagy gyorsstalpaló azoknak, akik nem szeretnék, hogy eladják őket külföldön

Sok olyan emberrel találkozom a mai napig, akik arról panaszkodnak, hogy milyen jó lenne, ha annak idején megtanulnak angolul és most övék lenne a világ. Nyugodtan utazgathatnának és a pénzkeresés is mennyivel gördülékenyebben menne a jobb pozíció miatt, amihez persze a nyelvet is kell beszélni. Na de visszakanyarodva az utazáshoz…
Aki kicsit élelmesebb és nem esik kétségbe, az megy a világban és mutogat kézzel-lábbal, aztán a végén még ha nehezen is, megérteti magát a külföldivel. De mi van azokkal, akik nem tanultak angolt egyáltalán vagy ha tanultak is, nagyon sok éve és borzasztóan megkopott a tudásuk és szeretnének a mutogatáson és a tőszavakon túllendülni?
Ha Te is az utóbbiak közé tartozol, akkor biztos ismerős az érzés, hogy ott állsz egy idegen országban és annyira mondanád, de valahogy egy szó sem jut eszedbe. Ha még meg is érted, amit próbálnak elszótagolni, válaszolni már egyáltalán nem tudsz, mert nem ugrik be az adott szó, pedig már hallottad valahol és egyébként is azt gondolod: “Mi a francért nem néztem át otthon a szavakat? Hiszen tudhattam volna, hogy ez a dolog majd úgyis elő fog jönni.”

“Hidd el, ismerem ezt az érzést, hogy igazából nem is tudod, hogy hol és hogyan kezdd el, mi a megfelelő tananyag a számodra, időhiányban szenvedsz és egyébként sem értesz te az egészhez és fogalmad sincs, hogy honnan lehetne ilyeneket letölteni.”

Képzeld el milyen érzés lesz...
thumbs-up-2056022_1920

Miben segít?

Kinek való?

sales oldal

Hogyan néz ki?

Kapsz egy feladatsort, amiben mondatokat, szavakat, képeket találsz különböző feladattípusokkal és a végén megoldókulccsal, hogy rögtön le tudd ellenőrizni a gyakorlatokat.

4 kategóriát találsz, ami az alábbi témákat tartalmazza:

Utazás

Mindegy, hogy autóval, vonattal, hajóval vagy repülővel utazol, mindegyikhez megtalálod a legfontosabb kulcsszavakat, piktogrammokat.

Szállás, étterem

Ha étkezésnél nem vagy benne biztos, hogy melyik húst látod kitéve vagy csak egy pohát szénsavmentes vizet szeretnél kérni, itt mindenre találsz gyakorolnivalót. A szállással kapcsolatban felmerülő problémákat és a bejelentkezést is átvesszük. 

Strand, városnézés

Ha kint vagy a parton és szeretnél ennivalót vásárolni vagy a látnivalók érdekelnek, azt is mind megtalálod ebben a leckében.

Egyéb

Ha esetleg betegség vagy bármi kisebb baleset történne, ahhoz is itt a segítség. De ha csak egy kis apróságot szeretnél vásárolni valakinek otthonra, arra is kitérünk. 

Mennyibe kerül?

sales oldal

És ha most jelentkezel, még 3 hasznos bónuszt is kapsz:

Hogy kicsit jobban képben legyél és más szemszögből és tudd gyakorolni a dolgokat…

Szószedet

Tartalmazza a legfontosabb szavakat, kifejezéseket, amiket egyben át tudsz nézni és amik előfordulnak a feladatsorban.

Kiegészítő feladatsor

Itt találod a nyelvtani magyarázatokat összefoglalva, de tényleg csak a legszükségebbeket!

Tesztfeladatsor

Hogy le tudd ellenőrizni a tudásod, ezt a tesztfeladatsor segítségével teheted meg a leggyorsabban.

Mit kell most tenned?

1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!

A számlázási adatok szükségesek csak.

3. Már kész is vagy!

Válasz levélben megkapsz majd minden további infót a fizetésről, csomag megkapásáról.

Még valami...

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

Telefon: 06-70/525-61-09
E-mail: info@kulfoldremegyek.hu

2. Fizesd ki a tréning árát!

Átutalással kényelmesen elintézheted az egészet.

Szerezd meg még a Nyaralási túlélőcsomagot kedvezményes áron!

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com